Logo
FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups  ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in
New FAC Layout Bugs & Glitches
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 
Post new topic   Reply to topic    www.fanart-central.net Forum Index -> FAC Site Discussion
View previous topic :: View next topic  

What do you think about the new site version?
Definitely better than the old version
20%
 20%  [ 6 ]
Mixed feelings
26%
 26%  [ 8 ]
Definitely preferred the old version
53%
 53%  [ 16 ]
Total Votes : 30

Author Message
cstdenis
Evil Overlord


Joined: 31 Dec 1969
Posts: 6490
Location: In the tubes.

PostPosted: Fri Nov 30, 2012 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

The pic cropper never worked very well (was pretty buggy), was rarely used, and did not fit into the new submission layout so it was removed.

Any basic graphics software can crop, and there is lots of free graphics software out there. Whatever you are using to scan should do the cropping.

Also, there are lots of online image croppers that can be found with a simple Google search: http://lmgtfy.com/?q=crop+picture


As for the image size, you can see that in the file properties in Windows (at least in 7, and I think as old as XP in the details tab). I suspect OSX can do similar, I'm pretty sure the info was there way back in mac OS 7.
_________________
You will obey or molten silver will be poured into your ears.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
FudgemintGuardian
Newb


Joined: 30 Aug 2008
Posts: 9

PostPosted: Sat Dec 01, 2012 4:31 pm    Post subject: Okay Reply with quote

I see. I've never had any trouble with it.
I've been fiddling with my scanner and I found something that lets me change the size, so I'll try to use that from now on.
It's kinda funny though, I used your cropper so much I never thought about using my own scanner.
Back to top
View user's profile Send private message
luckylace222
Site Helper


Joined: 05 May 2007
Posts: 1545
Location: Baby Fishy

PostPosted: Sat Dec 01, 2012 9:08 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
It's kinda funny though, I used your cropper so much I never thought about using my own scanner.

LOL, the funny thing is that I have been on FAC longer than you have, and I still never understood how to use FAC's cropper. I should have asked people on the main site or forums. Now, it is irrelevant to know. ;__;
_________________
“Far better is it to dare mighty things, to win glorious triumphs, even though checked by failure...than to rank with those poor spirits who neither enjoy much nor suffer much, because they live in a gray twilight that knows not victory nor defeat.” ~Theodore Roosevelt
Back to top
View user's profile Send private message
CreamandPoppufan166
Newb


Joined: 07 Mar 2009
Posts: 16
Location: I have no idea what to tell you :D

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 9:38 am    Post subject: Reply with quote

cstdenis wrote:
New editor version up on the test site. Should help with some of problems. Also, now has a spell checker.

Doesn't work on my old android 2.x phone, but should (in theory) work on Android 3.x+ and iOS safari 5+ (iPod Touch (3rd generation); iPad; iPhone 3GS and later)

Please help test and provide feedback: http://rc.fanart-central.net/


Is this site a different FAC site? I opened a new page and it said I was logged out (but I'm still logged in on FAC) ._.;

...and the stupid comment thing doesn't work for me still on FAC. Should I try the link?
_________________
Status: Not sure how I feel. ^^;
Back to top
View user's profile Send private message
Stratadrake
Grammar nazi
(and proud of it)


Joined: 05 May 2004
Posts: 13690
Location: Moo

PostPosted: Sun Dec 02, 2012 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

It's a subdomain, so your login session won't (necessarily) be shared between rc and www.
_________________
Strata here: Nanowrimo - FAC - dA - FA
Disclaimer: Posts may contain URLs. Click at your own risk.
Back to top
View user's profile Send private message
CreamandPoppufan166
Newb


Joined: 07 Mar 2009
Posts: 16
Location: I have no idea what to tell you :D

PostPosted: Mon Dec 03, 2012 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

@Stratadrake

Okay then! Thanks for letting me know!
_________________
Status: Not sure how I feel. ^^;
Back to top
View user's profile Send private message
Tinkster
Has No Life


Joined: 05 Jul 2009
Posts: 483
Location: The Kingdom of Drachlah

PostPosted: Tue Dec 04, 2012 8:41 pm    Post subject: Reply with quote

glitch!

the font size change does'nt always work. When I try to make a word, say size 200, it won't work, and it refreshes the page and whatever I have written in profile has been erased and replaced with what I had before I updated.

It also says, internet explorer has stopped working when that happens too.
_________________
___________________________________________________
"Theory is the foundation of music;
Instruments are the tools to make it;
Music is the doorway to someones soul"
-ShadeArt
Back to top
View user's profile Send private message
thingy
Newb


Joined: 20 Jul 2008
Posts: 9

PostPosted: Tue Dec 04, 2012 9:36 pm    Post subject: thingy update Reply with quote

why it look so big buttons thingy word

i cant really see the add comment thingy and had to update flash for it >.< but good work on it kinda cooly kids well love it
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo Messenger
Stratadrake
Grammar nazi
(and proud of it)


Joined: 05 May 2004
Posts: 13690
Location: Moo

PostPosted: Tue Dec 04, 2012 9:43 pm    Post subject: Reply with quote

Tinkster wrote:
...say size 200...

That's not a bug, it's a feature Wink

Quote:
...it refreshes the page and whatever I have written in profile has been erased and replaced with what I had before I updated.

That, on the other hand, would be a bug.
_________________
Strata here: Nanowrimo - FAC - dA - FA
Disclaimer: Posts may contain URLs. Click at your own risk.
Back to top
View user's profile Send private message
cstdenis
Evil Overlord


Joined: 31 Dec 1969
Posts: 6490
Location: In the tubes.

PostPosted: Tue Dec 04, 2012 10:52 pm    Post subject: Re: thingy update Reply with quote

thingy wrote:
why it look so big buttons thingy word

You are not making any sense.

thingy wrote:
i cant really see the add comment thingy and had to update flash for it >.< but good work on it kinda cooly kids well love it

Your statement (I can't call it a sentence since you didn't use a capital or a period) is contradicting itself. Also the editor doesn't use flash.

Quote:
It also says, internet explorer has stopped working when that happens too.

I wasn't able to replicate the error message or page refresh in the latest version of IE.
_________________
You will obey or molten silver will be poured into your ears.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
DragonOfDarkness18
Forum contributor


Joined: 14 Feb 2011
Posts: 670

PostPosted: Fri Dec 07, 2012 4:56 pm    Post subject: Cant comment D: Reply with quote

Not sure what going on trying to comment but when click comment on peoples profiles and stuff textbox wont come up
Back to top
View user's profile Send private message
Falconlobo
Forum Stalker


Joined: 18 Apr 2006
Posts: 1560
Location: Home

PostPosted: Fri Dec 07, 2012 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

same commenting must be down for pros not sure about pictures just checked commenting on pictures is down too
_________________
The Eclectic Collector
random note to anyone i saw a Ups truck being towed by a tow truck lol
if a computer and keyboard had a punctuation semi-colon cleaning would it be a semi-colonoscopy


LOL dancing TMNT's
Back to top
View user's profile Send private message
cstdenis
Evil Overlord


Joined: 31 Dec 1969
Posts: 6490
Location: In the tubes.

PostPosted: Fri Dec 07, 2012 8:27 pm    Post subject: Reply with quote

I updated the editor earlier to the one that has been on rc. for about a week now (which is just an updated version of the one previously used)

I'm not seeing any problems with it myself tho, seems to work fine on both profiles and pictures.

Maybe it's a caching issue. Is it still broke if you do a ctrl+refresh the page?
_________________
You will obey or molten silver will be poured into your ears.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Falconlobo
Forum Stalker


Joined: 18 Apr 2006
Posts: 1560
Location: Home

PostPosted: Fri Dec 07, 2012 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

yeh that works f5
_________________
The Eclectic Collector
random note to anyone i saw a Ups truck being towed by a tow truck lol
if a computer and keyboard had a punctuation semi-colon cleaning would it be a semi-colonoscopy


LOL dancing TMNT's
Back to top
View user's profile Send private message
DragonOfDarkness18
Forum contributor


Joined: 14 Feb 2011
Posts: 670

PostPosted: Fri Dec 07, 2012 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

Ok that seems to be working to do that, I;m clueless with these things o,o
Back to top
View user's profile Send private message
Dream_Fire
Newb


Joined: 05 Aug 2012
Posts: 23
Location: not where i wish i could be

PostPosted: Sat Dec 08, 2012 9:19 am    Post subject: Reply with quote

hey for some reason i can reply or type messages on my profile. when i click reply or add message the message box doesn't appear. it worked fine yesterday but today when i logged on at 1215hours eastern time...it wont work.

Edit using CTR+refresh doesn't work for me. any other suggestions?

Edit problem solved, used standard refresh. now it works
_________________
"An artist is not a title or a profession, its a state of being." ~DreamFire

[End Message]
Back to top
View user's profile Send private message
luckylace222
Site Helper


Joined: 05 May 2007
Posts: 1545
Location: Baby Fishy

PostPosted: Sat Dec 08, 2012 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

Although we do have a new textbox, it still does not have a spell checker.

Quote:
why it look so big buttons thingy word

i cant really see the add comment thingy and had to update flash for it >.< but good work on it kinda cooly kids well love it

I think what he is saying is "The text box buttons look so big. The "Add Comment" button is hard to see on people's profiles. I also had to update Flash to make it work. Other than that, good work on the texbox/website. The kids will love this new look. "

I think the text box is better when the buttons are big and noticeable. I have trouble seeing the "Add Comment" button myself. When the new version happened, I was honestly about to make "There is no textbox interface???" a bug. I would opt to make the button bigger, but once one gets used to the site, it becomes easier to see it anyways. I just feel bad for the new users who have to search for it like I did.
_________________
“Far better is it to dare mighty things, to win glorious triumphs, even though checked by failure...than to rank with those poor spirits who neither enjoy much nor suffer much, because they live in a gray twilight that knows not victory nor defeat.” ~Theodore Roosevelt
Back to top
View user's profile Send private message
Dream_Fire
Newb


Joined: 05 Aug 2012
Posts: 23
Location: not where i wish i could be

PostPosted: Sat Dec 08, 2012 3:25 pm    Post subject: Reply with quote

hey a friend of mine, MouseStar99 told me she is having trouble uploading her submissions. here is what she said after i asked her what exactly is wrong.

"Well, After I fill in all the information for the drawing, I click the button to submit it. Then the page reloads and nothing changed except for the drawing being selected from my computer. I have been trying with a few of my pictures, but none have shown up and it's been a few weeks, I didn't get any emails or anything from them..So I don't know. "

i have messaged her to look in her pending tab but she is offline right now and dont know her answer. has anyone else had this problem as of late?
_________________
"An artist is not a title or a profession, its a state of being." ~DreamFire

[End Message]
Back to top
View user's profile Send private message
luckylace222
Site Helper


Joined: 05 May 2007
Posts: 1545
Location: Baby Fishy

PostPosted: Sat Dec 08, 2012 6:11 pm    Post subject: Reply with quote

Somehow, pressing "Add Comment" does not pop up with a text box anymore...there is just some gray space that pops up. EDIT: It is fixed.

I have not submitted something in forever. For anyone who is reading this and has submitted pictures recently, have you guys been having the problem that MouseStar99 described?
_________________
“Far better is it to dare mighty things, to win glorious triumphs, even though checked by failure...than to rank with those poor spirits who neither enjoy much nor suffer much, because they live in a gray twilight that knows not victory nor defeat.” ~Theodore Roosevelt


Last edited by luckylace222 on Sun Dec 09, 2012 6:57 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
papiocutie
Very bored


Joined: 03 Dec 2011
Posts: 135

PostPosted: Sat Dec 08, 2012 9:40 pm    Post subject: Reply with quote

Uhhh, I have a prob, When I try to upload a pic, The Description box doesn't show up so I can't type anything in. Is there anyone else having this prob?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.fanart-central.net Forum Index -> FAC Site Discussion All times are GMT - 8 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Page 5 of 10

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum